Ifese Nieuwjaarsbuffet

Nieuwjaarsbuffet

 

Op zondag 21 februari kan u deelnemen aan het jaarlijkse nieuwjaarsbuffet van het Instituut voor Filosofische en Sociaalwetenschappelijke Educatie. Dit jaar kan u tijdens het eten genieten van een tafelrede van dhr. Peter De Keyzer (hoofdeconoom BNP Parisbas Fortis).

Het diner vindt plaats in De Gulden Valk, Vrijdagmarkt 22, Gent.

 

Menu

Hoofdgerecht:
1) volkoren capellini met een salsa van tomaat, zwarte olijven en verse basilicum (vegetarisch) of
2) biefstuk natuur met sla en frieten.

Nagerecht:
1) crème brulée of
2) vanille ijs.

 

Inschrijving

U kan zich voor het nieuwjaarsdiner inschrijven bij jitte.akkermans@ifese.be. U vermeldt hierbij uw keuze van hoofdschotel en nagerecht. Deelname aan het diner kost 25 euro per persoon. Leden en vrienden van Ifese eten aan marginale kost en betalen slechts 20 euro per persoon. U kan de betaling uitvoeren op onze rekening: IBAN: BE06 6511 4038 9722 BIC: KEYTBEBB.

 

Lid of vriend worden

Wilt u de vereniging graag steunen? Dan kan u lid (50 euro/jaar) of vriend (10 euro/jaar) worden. Leden en vrienden krijgen het hele jaar 5 euro korting op elke betalende activiteit. Leden kunnen op de eerstvolgende activiteit eveneens een gratis publicatie uit de cruciale inzichten reeks meenemen. Wie al lid of vriend was in 2015, kan zijn vriendschap of lidmaatschap eenvoudigweg verlengen door de bijdrage te storten op IBAN: BE06 6511 4038 9722 BIC: KEYTBEBB. Nieuwe vrienden en leden wenden zich tot onze ledenadministratie op jari.vanroy@ifese.be die u graag verder zal helpen.

 

Spreker

Peter De Keyzer behaalde in 1998 zijn master toegepaste economische wetenschappen aan de Universiteit Antwerpen waar hij vervolgens aan de slag ging als assistent. Peter De Keyzer werkte als econoom bij KBC Asset Management, chief investment adviser bij ABN AMRO en hoofdeconoom bij Petercam. Sinds 2011 is hij hoofdeconoom bij BNP Parisbas Fortis. In 2014 ontving hij de prijs voor de vrijheid. Bij het ruimere publiek is hij gekend als auteur van het boek “Groei maakt gelukkig” en zijn opiniebijdragen in de krant.