Colloquium


Doelstelling

Het Instituut voor Filosofische en Sociaalwetenschappelijk Educatie biedt zijn onderzoekers elk jaar de kans om hun onderzoeksresultaten te delen op een Ifese Colloquium. Alle geïnteresseerden kunnen deze activiteit gratis bijwonen en op die manier op de hoogte komen van de onderzoeksactiviteiten van de bij Ifese aangesloten onderzoekers. Naast het geven van ruchtbaarheid aan het geleverde onderzoek heeft deze bijeenkomst ook tot doel om interactieve discussie over de gepresenteerde onderzoekstopics mogelijk te maken.
.

Editie 2023

           

Op zaterdag 9 september 2023 organiseerde Ifese de derde editie van het jaarlijkse colloquium. Tijdens dit colloquium presteren de Ifese Onderzoekers elk enkele onderzoeksbevindingen uit het onderzoek dat ze het afgelopen jaar hebben verricht. Daarbij bespraken ze digitaal geld, hernieuwbare energie, rechtsverfijning, verkrijgende verjaring van de familienaam, overheidsschuld en bedrijfsdynamiek. Na het colloquium ging het gezelschap naar Fratelli d’Italia – Da Pion om er samen te dineren.

Meer informatie: video’s en evenementomschrijving.


Editie 2022

            

Op zaterdag 10 september 2022 organiseerde Ifese de tweede editie van het jaarlijkse colloquium. Tijdens dit colloquium presteren de Ifese Onderzoekers elk enkele onderzoeksbevindingen uit het onderzoek dat ze het afgelopen jaar hebben verricht. Na het colloquium ging het gezelschap naar Osteria delicati om er te dineren.

Meer informatie: video’s en evenementomschrijving.


Editie 2021

           

Op zondag 12 september 2021 organiseerde Ifese haar eerste colloquium. Tijdens dit colloquium presteerden de Ifese Onderzoekers elk enkele onderzoeksbevindingen uit het onderzoek dat ze het afgelopen jaar hebben verricht.

Meer informatie: video’s en evenementomschrijving.