Symposium


Doelstelling


Het Instituut voor Filosofische en Sociaalwetenschappelijke Educatie brengt onderzoekers uit verschillende disciplines bijeen om hun inzichten over één waarde/institutie uit te wisselen.

.


Editie 2022


            

Op zaterdag 8 oktober 2022 organiseerde Ifese een derde Ifese Symposium waarin enkele hoofdstukken van het verzamelwerk ‘Wetenschapsmethodologie in Perspectief’ werden besproken. Het symposium vond in Antwerpen plaats en bood de auteurs van de verschillende hoofdstukken de kans om met elkaar in gesprek te gaan en inzichten uit te wisselen.

Meer informatie: evenementomschrijving.


Editie 2021


            

Op donderdag 8 april 2021 organiseerde Ifese een tweede Ifese Symposium waarin enkele hoofdstukken van het verzamelwerk ‘Wetenschap in Perspectief’ werden besproken. Het symposium vond online plaats en bood de auteurs van de verschillende hoofdstukken de kans om met elkaar in gesprek te gaan en inzichten uit te wisselen.

Meer informatie: evenementomschrijving.


Editie 2020


             

Op zondag 15 november 2020 organiseerde Ifese een symposium waarin enkele hoofdstukken van het verzamelwerk ‘Wetenschap in Perspectief’ werden besproken. Het symposium vond online plaats en bood de auteurs van de verschillende hoofdstukken de kans om met elkaar in gesprek te gaan en inzichten uit te wisselen.

Meer informatie: evenementomschrijving.