Ifese Lezing Hans Kelsen


LEZING HANS KELSEN


Op dinsdag 18 april 2023 organiseert het Instituut voor Filosofische en Sociaalwetenschappelijke Educatie (Ifese) een lezing over Hans Kelsen met Philippe Gérard (Université Saint-Louis). De activiteit zal in Leuven plaatsvinden, start om 20 uur en eindigt om 21u30. Nadien is er de gelegenheid om na te praten op café.

 

.


Inschrijving


U kan zich inschrijven voor deze lezing via dit formulier. Wie bijkomende vragen heeft, kan zich richten tot onze algemeen directeur Jitte Akkermans (jitte.akkermans@ifese.be).

.


Spreker


Philippe Gérard studeerde rechten en wijsbegeerte aan de KU Leuven en de Albert-Ludwigs-Universität te Freiburg. Hij startte zijn academische carrière aan de KU Leuven als praktijkassistent bij het Instituut voor Goederenrecht en het Instituut voor Grondslagen van het Recht. Nadien was hij eveneens doctoraatsbursaal en praktijkassistent aan het Instituut voor Constitutioneel Recht van diezelfde universiteit en was hij gastonderzoeker aan de Humboldt-Universität te Berlijn. Thans is hij assistent droit constitutionnel aan de Université Saint-Louis te Brussel en vrijwillig wetenschappelijke medewerker aan het Instituut voor Constitutioneel Recht.