Lezing Koloniale Propaganda


LEZING KOLONIALE PROPAGANDA


Op donderdag 11 mei 2023 organiseert het Instituut voor Filosofische en Sociaalwetenschappelijke Educatie (Ifese) i.s.m. Kring Historia een lezing over koloniale propaganda met prof. dr. Idesbald Goddeeris (KU Leuven). De activiteit zal in de Aula J. Van Der Eecken (HOGC 02.28) aan de Naamsestraat 69 te Leuven plaatsvinden, start om 19u30 en eindigt om 21u. Nadien is er de gelegenheid om na te praten op café.

 

.


Inschrijving


U kan zich inschrijven voor deze lezing via dit formulier. Wie bijkomende vragen heeft, kan zich richten tot onze algemeen directeur Jitte Akkermans (jitte.akkermans@ifese.be).

.


Spreker


Prof. dr. Idesbald Goddeeris is gewoon hoogleraar aan de KU Leuven. Daar is hij verbonden aan de onderzoeksgroep moderniteit en samenleving, waar hij o.a. onderzoek verricht naar postkoloniale herinnering en debatten. Aan de studenten geschiedenis doceert professor Goddeeris binnen dit expertisedomein onder meer over de geschiedenis van de Europese kolonisatie.