Ifese Herfstdiner Witwassen


IFESE HERFSTDINER WITWASSEN


Op zaterdag 8 oktober 2022 kan u deelnemen aan het herfstdiner van het Instituut voor Filosofische en Sociaalwetenschappelijke Educatie. Het herfstdiner vindt plaats in de Hulstkamp, De Keyserlei 23, 2018 Antwerpen. Tijdens het diner zal prof. dr. Niels Appermont (UHasselt) een tafelrede voorzien over antiwitwas en compliance in het professionele voetbal. Het diner start om 18:30 uur, de deuren openen om 18 uur.

 


Menu


Voor het hoofdgerecht kan u kiezen uit twee gerechten:

  • ravioli al tartufo met gebakken champignons, rucola en parmezaan (vegetarisch) of
  • vol au vent met frieten.

Nagerecht: apfelstrudel met vanille roomijs.

 


Inschrijving


U kan zich tot en met 4 oktober 2022 voor het Ifese Herfstdiner inschrijven via dit formulier.  Deelname aan het diner kost 30 euro per persoon. Drank is niet in de prijs inbegrepen. U kan de betaling uitvoeren op onze rekening: IBAN BE35 7310 5284 2137 BIC: KRED BE BB. Wie bijkomende vragen heeft, kan zich richten tot de algemeen directeur, Jitte Akkermans (jitte.akkermans@ifese.be).

.


Spreker


Prof. dr. Niels Appermont studeerde rechten aan de UHasselt, KU Leuven en NYU School of Law. Hij doctoreerde in 2017 als aspirant van het FWO – Vlaanderen op een proefschrift getiteld ‘Een juridisch kader voor de (internationaal) privaatrechtelijke inpassing en fiscale gevolgen van buitenlandse trusts’. Hij doceert economisch recht aan de UHasselt. Thans doet hij onderzoek naar antiwitwas en compliance in het professionele voetbal.