Kandidaturen Ifese Studentenpresentaties 2020


Ifese Studentenpresentaties


Naar jaarlijkse gewoonte organiseert het Instituut voor Filosofische en Sociaalwetenschappelijke Educatie in de maand juli en september Ifese Studentenpresentaties. Deze presentaties geven aan enkele studenten de kans om de resultaten van hun academisch onderzoek in de humane wetenschappen voor te stellen.

 


Kandidaturen


Bachelor-, master- en doctoraatsstudenten evenals recent afgestudeerden kunnen zich kandidaat stellen. In de eerste drie gevallen moet het werkstuk een onderscheiding of hogere waardering hebben ontvangen. In het laatste geval moet het artikel aanvaard zijn voor een academische conferentie of een peer-reviewed tijdschrift.

 


Praktisch


Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Jitte Akkermans (jitte.akkermans@ifese.be) om meer informatie te verkrijgen en/of zich kandidaat te stellen.