Kandidaturen Ifese Studentenpresentaties 2022


Ifese Studentenpresentaties


Naar jaarlijkse gewoonte organiseert het Instituut voor Filosofische en Sociaalwetenschappelijke Educatie in de maanden juli en september van 2022 Ifese Studentenpresentaties. Deze presentaties geven aan enkele studenten de kans om de resultaten van hun academisch onderzoek in de humane wetenschappen voor te stellen.

.


Kandidaturen


Bachelor-, master- en doctoraatsstudenten evenals recent afgestudeerden kunnen zich kandidaat stellen om hun onderzoek te presenteren tijdens de Ifese Studentenpresentaties. Aan de kandidaten wordt gevraagd voor 31 mei 2022 een thesis, paper of publicatie door te sturen waarin de onderzoeksresultaten, waarover ze een presentatie willen geven, vervat zitten.

.


Praktisch


Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met de algemeen directeur, Jitte Akkermans (jitte.akkermans@ifese.be), om meer informatie te verkrijgen en/of zich kandidaat te stellen.