Ifese lanceert tweewekelijkse Ifese Workshop


Ifese lanceert tweewekelijkse Ifese Workshop

.
In 2016 werd het Instituut voor Filosofische en Sociaalwetenschappelijk Educatie opgericht als een centrum voor educatie en onderzoek. In de eerste jaren werd voornamelijk gefocust op het uitrollen van educatieve programma’s, zoals de Ifese Studiedagen, de Ifese Seminaries en het Ifese YouTube-kanaal.
In 2020 werd het onderzoeksprogramma uitgerold. Deze omvatte een boekenreeks en een symposium dat de auteurs, van de verschillende bijdragen van elk boek, bijeenbrengt. Het bestuur voegt daar nu een derde tak aan toe, met name de Ifese Workshop.
.
Ifese brengt vanaf heden haar eigen onderzoekers tweewekelijks bijeen op een Ifese Workshop om hun onderzoeksresultaten met elkaar te delen en te bediscussiëren.