Ifese Lentediner 2020


IFESE LENTEDINER 2020


Op zaterdag 14 maart 2020 kan u deelnemen aan het lentediner van het Instituut voor Filosofische en Sociaal-wetenschappelijke Educatie. Het diner vindt plaats in de Hulstkamp, De Keyserlei 23, 2018 Antwerpen.  Tijdens het diner zal een tafelrede plaatsvinden en wordt tevens de Montaigne-essaywedstrijd overhandigd aan de winnaar. Het diner start om 18u30, de deuren openen om 18u.

 


Menu


Voor het hoofdgerecht kan u kiezen uit drie gerechten:
(1) Ravioli Al Tartufo met gebakken champignons rucola en parmezaan (vegetarisch)
(2) Stoofvlees met frietjes
(3) Penne met scampi rode pesto rucola en Parmezaanse kaas

Voor het nagerecht kan u kiezen uit twee gerechten:
(1) Panna cotta met frambozencoulis en krokante
(2) Dame blanche

 


Inschrijving


U kan zich tot en met 8 maart februari 2020 voor het Ifese Lentediner inschrijven bij Jitte Akkermans (jitte.akkermans@ifese.be). U vermeldt hierbij uw keuze van hoofdschotel en nagerecht. Deelname aan het diner kost 25 euro per persoon. Drank is niet in de prijs inbegrepen. U kan de betaling uitvoeren op onze rekening: IBAN: BE06 6511 4038 9722 BIC: KEYTBEBB.