Ifese Studentenpresentatie over Wittgenstein


Ifese Studentenpresentatie over Wittgenstein


Op vrijdag 21 september 2018 geeft Vincent Vincke om 20u een lezing over Wittgenstein. De studentenpresentatie zal plaatsvinden in lokaal N van het Hoger Instituut voor Wijsbegeerte op het Kardinaal Mercierplein 2 te Leuven.


Spreker


Vincent Vincke behaalde zijn bachelor wijsbegeerte en moraalwetenschappen met grootste onderscheiding aan de Vrije Universiteit Brussel waar hij tevens participeert aan het VUB Honours Programme – Science Beyond Boundaries. Zijn bachelorproef “De moreel epistemologische dimensie van Wittgensteins meta-ethische denken. Over de grond en rechtvaardiging van morele oordelen.” wordt het onderwerp van zijn presentatie op 21 september.  Sinds 2016 is Vincent bestuurder bij het Instituut voor Filosofische en Sociaal-wetenschappelijke Educatie waar hij thans secretaris is.


Inschrijving


U kan zich inschrijven voor deze lezing bij Jitte Akkermans (jitte.akkermans@ifese.be).