Eerste Ifese-stagiair


Eerste Ifese-stagiair

De eerste Ifese-stagiair, Alexander Gevaert.
.
Het Instituut voor Filosofische en Sociaalwetenschappelijke Educatie ontstond in 2016. Sindsdien worden zijn activiteiten georganiseerd door de leden van zijn raad van bestuur en de vrijwilligers die hen ondersteunen. Dit academiejaar start er voor het eerst ook iemand als stagiair, met name Alexander Gevaert.
.
Alexander begint op 25 september 2023 aan de tweede fase van de bachelor in de wijsbegeerte aan de Universiteit Gent. Hij verricht zijn stage bij Ifese in het kader van die opleiding. Binnen Ifese zal hij zich inzetten voor o.a. het schrijven van educatieve teksten, het ondersteunen van educatieve activiteiten in de filosofie, ‘Throwback Thursday’-videofragmenten en de aanmaak van audiobestanden van de meer dan honderd lezingen die op het YouTube-kanaal staan.
.
Wie zich zelf ook graag inzet voor Ifese, kan daartoe contact opnemen met de algemeen directeur, Jitte Akkermans (jitte.akkermans@ifese.be).
.
Meer weten:
* Enkel voor onderzoekers.