Steun ons


Algemeen


Het Instituut brengt mensen samen met een passie voor intra- en interdisciplinaire educatie en onderzoek. Haar vrijwilligers en leden helpen de vereniging haar activiteiten te organiseren en ondersteunen. Als ook u graag aansluit bij deze groep, kan u contact opnemen met onze voorzitter op glenn.lhoest@ifese.be. We zoeken dan graag samen met u naar de beste wijze waarop u uw bijdrage aan ons project kan leveren.

 


Wat doen anderen zoal?


Vrienden van Ifese

Kon de activiteit u boeien en komt u graag terug? Dan is het voor u zeker interessant om een Vriend van Ifese te worden. Vrienden ontvangen een uitnodiging van onze activiteiten, 5 euro korting op het inschrijvingsgeld van een activiteit en betalen een jaarlijkse bijdrage van tien euro. Het is dus een formule die zichzelf snel terugverdient als u regelmatig een activiteit meedoet.


Leden van Ifese

Wilt u de activiteiten van vereniging ook echt ondersteunen? Dan kan u voor één van de lidmaatschapsformules kiezen. Het zijn namelijk de leden die met hun bijdrage de vereniging en haar activiteiten mogelijk maken. Om haar onafhankelijkheid te bewaren steunt Ifese immers volledig op ledenbijdragen en weigert ze subsidies of gelden uit het bedrijfsleven te aanvaarden. Lidmaatschap is mogelijk vanaf 50 euro per jaar. Studenten kunnen reeds vanaf 20 euro per jaar lid worden. Leden hebben 5 euro korting op de inschrijvingsgelden en krijgen tevens een gratis exemplaar van één van onze boeken uit de cruciale inzichtenreeks. Met zilveren en gouden lidmaatschap van 100 en 200 euro per jaar maakt u een extra seminarie of studiedag mogelijk.


Vrijwilligers van Ifese

Heeft u wat tijd over of wilt u een handje toesteken op de activiteiten? Dan kan u een steentje bijdragen als vrijwilliger. Vrijwilligers helpen de activiteit te organiseren of op de activiteit alles vlot te laten lopen. We trachten daarbij iedereen de kans te geven om iets te doen dat aansluit bij de tijd dat hij of zij beschikbaar heeft en de talenten die hij wil uitspelen.


Rekeningnummer

U kan bijdragen storten op IBAN BE06 6511 4038 9722 BIC: KEYTBEBB.