Ifese Lentediner Feminisme


IFESE LENTEDINER FEMINISME


Op zaterdag 19 maart 2022 kan u deelnemen aan het lentediner van het Instituut voor Filosofische en Sociaalwetenschappelijke Educatie. Het lentediner vindt plaats in de Hulstkamp, De Keyserlei 23, 2018 Antwerpen. Tijdens het diner zal dr. Griet Vandermassen (UGent) een tafelrede voorzien over feminisme. Het diner start om 18:30 uur, de deuren openen om 18 uur.

 


Menu


Hoofdgerecht:

Voor het hoofdgerecht kan u kiezen uit drie gerechten:
(1) veggie burger met frieten
(2) classic burger met frieten of
(2) fish burger met frieten.

Nagerecht:

Dame blanche.

 


Inschrijving


U kan zich tot en met 13 maart 2022 voor het Ifese Lentediner inschrijven via dit formulier.  Deelname aan het diner kost 25 euro per persoon. Drank is niet in de prijs inbegrepen. U kan de betaling uitvoeren op onze rekening: IBAN BE35 7310 5284 2137 BIC: KRED BE BB. Wie bijkomende vragen heeft, kan zich richten tot de algemeen directeur, Jitte Akkermans (jitte.akkermans@ifese.be).

.


Spreker


Dr. Griet Vandermassen behaalde haar licenties Germaanse filologie (1993) en filosofie (2002) aan de UGent. Nadien verwierf ze met steun van het FWO een doctoraat in de filosofie met haar proefschrift over de antropologische vooronderstellingen van Darwin over vrouwen. Sindsdien voert ze filosofisch onderzoek naar de culturele en biologische verklaringen voor de verschillen tussen man en vrouw, eerst als postdoctoraal onderzoek en thans als vrijwillig wetenschappelijk medewerker. Ze is bij het grote publiek o.a. gekend als columnist van De Standaard en auteur van ‘Dames voor Darwin: over feminisme en evolutietheorie’ (2019).