Ifese Lentediner


IFESE LENTEDINER


Op zaterdag 9 maart 2019 kan u deelnemen aan het lentediner van het Instituut voor Filosofische en Sociaalwetenschappelijke Educatie. Het diner vindt plaats in de Hulstkamp, De Keyserlei 23, 2018 Antwerpen. Prof. dr. Marc Cools (UGent en VUB) voorziet de tafelrede over de Belgische inlichtingendiensten. Tijdens het diner wordt tevens de Montaigne-essaywedstrijd overhandigd aan de winnaar.

 


Menu


Hoofdgerecht:
Voor het hoofdgerecht kan u kiezen uit drie gerechten:
(1) Cannelloni van ricotta en spinazie (vegetarisch)
(2) Vol au vent van Belgische Hoevekip, champignons de Paris en frietjes
(3) Gebakken zalmfilet met een julienne van prei, gegratineerde tomaat, verse béarnaise en pommes duchesse

Nagerecht:
Crème Brûlée met een infusie van lavendel

 


Spreker


Marc Cools is professor criminologie aan de UGent en de Vrije Universiteit Brussel. Zijn onderzoek focust op private veiligheid, milities en inlichtingendiensten. Hij werkte als adviseur op het kabinet van minister van justitie Marc Verwilghen en als bestuurder bij verschillende verschillende aanbieders van private beveiligingsdiensten. Hij is erkend als Registered Forensic Auditor door het Instituut voor Forensische Auditoren en lid van de Mont Pelerin Society. Professor Marc Cools is tevens Ridder in de Leopoldsorde (België) en Chevalier dans l’ordre des Palmes académiques (Frankrijk).

 


Inschrijving


U kan zich tot en met 5 maart februari 2019 voor het Ifese Lentediner inschrijven bij Jitte Akkermans (jitte.akkermans@ifese.be). U vermeldt hierbij uw keuze van hoofdschotel. Deelname aan het diner kost 25 euro per persoon. Drank is niet in de prijs inbegrepen. U kan de betaling uitvoeren op onze rekening: IBAN: BE06 6511 4038 9722 BIC: KEYTBEBB.