Ifese Lezing Kernwapens


 LEZING KERNWAPENS


Op woensdag 20 april 2022 organiseert het Instituut voor Filosofische en Sociaalwetenschappelijke Educatie (Ifese) een lezing over kernwapens met prof. dr. Tom Sauer (UAntwerpen). De activiteit zal in lokaal R.014 in de Rodestraat 14 te Antwerpen plaatsvinden en start om 20.00 uur.

.


Inschrijving


U kan zich inschrijven voor deze lezing via dit formulier. Wie bijkomende vragen heeft, kan zich richten tot ons hoofd educatie Vincent Vincke (vincent.vincke@ifese.be).

.


Spreker


Prof. dr. Tom Sauer is professor Internationale Politiek aan de Universiteit Antwerpen. Daar doceert hij verschillende vakken over o.a. diplomatie, onderhandelen en internationale veiligheid. Hij studeerde politieke en sociale wetenschappen in o.a. Namur, Leuven, het Verenigd Koninkrijk en Italië. Professor Sauer specialiseert zich in alles wat te maken heeft met wapenbeheersing, massavernietigingswapens en nucleaire wapens, waarover hij al verschillende boeken publiceerde. Hij is dan ook regelmatig over deze onderwerpen te horen en lezen in het Vlaamse media landschap, bij o.a. Knack, radio 1, De Standaard en De Morgen.