Ifese Studentenpresentatie over Wittgenstein


IFESE STUDENTENPRESENTATIE OVER WITTGENSTEIN


Op vrijdag 5 juli 2019 geeft Vincent Vincke om 20u een tweede lezing over Ludwig Wittgenstein. Deze studentenpresentatie zal plaatsvinden in lokaal N van het Hoger Instituut voor Wijsbegeerte op het Kardinaal Mercierplein 2 te Leuven.

 


Spreker


Vincent Vincke behaalde zijn bachelor wijsbegeerte en moraalwetenschappen met grootste onderscheiding aan de Vrije Universiteit Brussel. Vorig academiejaar presenteerde hij tijdens de Ifese Studentenpresentaties reeds zijn bachelorthesis “De moreel epistemologische dimensie van Wittgensteins meta-ethische denken.” Dit jaar zal hij zijn masterthesis over dezelfde auteur presenteren. Sinds 2016 is Vincent bestuurder bij het Instituut voor Filosofische en Sociaal-wetenschappelijke Educatie waar hij thans secretaris is.

 


Inschrijving


U kan zich inschrijven voor deze lezing bij Jitte Akkermans (jitte.akkermans@ifese.be).