Ifese Studentenpresentatie over Molinari


IFESE STUDENTENPRESENTATIE OVER MOLINARI


Op vrijdag 26 juli 2019 geeft Joeri Vandendriessche om 20u een lezing over Gustave de Molinari. Deze studentenpresentatie zal plaatsvinden in lokaal N van het Hoger Instituut voor Wijsbegeerte op het Kardinaal Mercierplein 2 te Leuven.

 


Spreker


 

Joeri Vandendriessche zit in zijn laatste master rechten aan de Universiteit Antwerpen waar hij eveneens studentenvertegenwoordiger is. In zijn vrije tijd werkte hij mee aan de vertaling van “De la production de la sécurité” van Gustave de Molinari. In 2019 werd Joeri bestuurslid bij het Instituut voor Filosofische en Sociaalwetenschappelijke Educatie.

 


Inschrijving


U kan zich inschrijven voor deze lezing bij Jitte Akkermans (jitte.akkermans@ifese.be).