Ifese Studentenpresentatie over Hayek


Ifese Studentenpresentatie over Hayek


Op vrijdag 7 september 2018 geeft Davy Dirix om 20u een lezing over Hayek. De studentenpresentatie zal plaatsvinden in lokaal N van het Hoger Instituut voor Wijsbegeerte op het Kardinaal Mercierplein 2 te Leuven.


Spreker


Jitte Akkermans behaalde een master rechten aan de Universiteit Antwerpen in 2013 en een bachelor economische-wetenschappen aan de KU Leuven in 2015. Daar is hij nu doctoraatsassistent aan de faculteit rechtsgeleerdheid. Hij is eveneens promovendus bij de Ius Commune Research School. Sinds 2014 is hij bestuurder bij het Instituut voor Filosofische en Sociaal-wetenschappelijke Educatie.

 


Inschrijving


U kan zich inschrijven voor deze lezing bij Jitte Akkermans (jitte.akkermans@ifese.be).