Ifese Studentenpresentatie over Hayek

Posted on Posted in Geen categorie


Ifese Studentenpresentatie over Hayek


Op vrijdag 7 september 2018 geeft Davy Dirix om 20u een lezing over Hayek. De activiteit zal plaatsvinden in lokaal N van het Hoger Instituut voor Wijsbegeerte op het Kardinaal Mercierplein 2 te Leuven.


Spreker


Davy Dirix heeft een bachelor politiek wetenschappen en een master sociologie van de KU Leuven. Hij schreef een masterthesis over Hayek’s kennisleer. Davy is sinds 2013 actief in het bestuur van het Instituut voor Filosofische en Sociaal-wetenschappelijk Educatie. Hij werkt als Communications Manager.

 


Inschrijving


U kan zich inschrijven voor deze lezing bij jitte.akkermans@ifese.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *